skip to Main Content

MDTL is blij met deze twee ervaringsdeskundige ondernemers.

Bij MDTL maken we graag gebruik van de expertise van jonge mensen die ons kunnen helpen bij het bereiken van nog meer studenten. Wij stellen u graag voor aan Thijs en Fenna

Thijs de Lange

Foto Thijs

Thijs redigeert als Neerlandicus en als ondernemer bij Thijs Doet  redigeert hij een deel van de teksten van de MDTL website. Daarnaast werkt hij ook bij het Nationaal Theater om kunst voor iedereen toegankelijk te maken.

Als lid van de klankbordgroep kijkt Thijs positief kritisch mee.

Fenna van Kerckhoven

Fenna gaat de komende maanden de social media van MDTL verzorgen. Dus jullie zullen haar nog veel tegen komen.

Ze stelt zich hier alvast aan ons voor.

Mijn naam is Fenna van Kerckhoven, ik coach en ik leidt twee succesvolle ondernemingen. Ook blog ik onder de naam Hou Het Luchtig, daar laat ik zien wat je allemaal wél kan door te denken mogelijkheden en wanneer je grenzeloos positief bent. Dat doe ik niet ondanks maar dankzij mijn chronische ziekte(s).

Ik ben één jaar geleden afgestudeerd als communicatiespecialisten en tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. Met mijn online communicatiebureau Studio Luchtig help ik andere bedrijven om wegwijs te worden in online wereld. Als contentstrateeg denk ik oplossingsgericht en duik ik met empathisch vermogen in de huid van de doelgroep. Dankzij mijn drive en betrokkenheid lever ik klanten een compleet pakket; van strategie tot uitwerking, volledig gestructureerd en verzorgd.

Meer over mij weten, volg @houhetluchtig dan op Instagram!

Fenna.

Verder werkt MDTL samen met onderstaande organisaties:

  • Berenschot organisatieadviesbureau ondersteunt de trainingen binnen MDTL en helpt studenten via assessments om te ontdekken waar hun talenten, vaardigheden en interesses liggen.
  • Solgu is de belangenbehartiger voor alle Utrechters met een beperking op alle levensgebieden. Solgu biedt MDTL-en stageplaatsen en vertegenwoordigt MDTL in de stad Utrecht.
  • Onderwijsorganisaties over het hele land delen met hun studenten de informatie over het MDTL project en leveren de coaches die de koppels van student en werkende ondersteunen.

Wilt u met uw organisatie ook deelnemen aan MDTL? Neem dan contact op via info@mdt-loopbaankansen.nl

 

 

Back To Top