skip to Main Content

Draagt u ook bij aan het vergroten van de loopbaankansen van studenten en pas afgestudeerden met een beperking? 

Met minimale inspanning creëert u een maximaal effect voor jongeren met een beperking.

Het project Maatschappelijke DienstTijd Loopbaankansen (MDTL) biedt  HBO en WO studenten en pas afgestudeerden met een beperking de kans om gedurende 40 uur werkervaring op te doen bij werkgevers.  Wij zijn altijd op zoek naar werkgevers die hen een steuntje in de rug willen geven. In coronatijd heeft deze groep het nog moeilijker dan voorheen.  De MDTL kan online vormgegeven worden. Begeleiding wordt grotendeels verzorgd vanuit het MDTL project

Onderstaande studenten zoeken nog een plaats om hun MDTL in te vullen.

  • Jannis zit aan het eind van zijn bachelor Industrial design aan de TU Twente. Hij zou graag betrokken zijn bij het ontwerp van een ruw idee naar een wat gedetailleerder product.  Hij weet niet hoe dat er in het bedrijfsleven eraan toe gaat, dat wil hij leren en zou daar graag wat meer over leren in de praktijk. Hij wil na zijn afstuderen graag gebruiksproducten ontwerpen.
  • Toine staat aan het begin van zijn master Industrial design aan de TU Twente. Hij wil graag ervaren hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Toines voorkeur gaat uit naar design van fysieke producten en niet van diensten.  Het soort product maakt niet uit.
  • Max studeert rechten aan Hogeschool Saxion in Enschede. Hij zou graag ervaring op willen doen met het doen van research bij een non-profit instelling bijv. een gemeente  een vakbond of een andere publieke organisatie.
  • Anne studeert aan de TU Delft en zit in het 1e jaar van de 2-jarige master Technische bestuurskunde. Ze zou graag een onderzoek doen met als doel om tot een beleidsadvies te komen. Ze heeft een brede belangstelling, van onderzoek naar kindermishandeling tot het tegengaan van een verspreiding van bacteriën onder kippen.
  • Simon studeert bestuurskunde aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Hij zou graag een opdracht uitvoeren en/of meelopen in een gemeente, provincie, maatschappelijke instelling of een belangenbehartiger.
  • Dennis studeert Finance & Accountancy aan Hogeschool Saxion.  Hij wil graag ervaring opdoen met boekhoudkundige uitzoekklussen.

Wilt u nader kennismaken met een van deze jongeren. Neem dan contact op met Roos Hoelen info@mdt-loopbaankansen.nl, 06-20915820

Wilt u eerst nog iets meer weten over dit project of meer horen over de ervaringen van andere werkgevers? Meldt u dan aan voor de Workshop: “Meer weten over MDTL” op 9 maart 2021 van 13.00 – 14.00 

 

 

Back To Top