skip to Main Content

Draagt u ook bij aan het vergroten van de loopbaankansen van studenten en pas afgestudeerden met een beperking? 

Met minimale inspanning creëert u een maximaal effect voor jongeren met een beperking.

Het project Maatschappelijke DienstTijd Loopbaankansen (MDTL) biedt  HBO en WO studenten en pas afgestudeerden met een beperking de kans om gedurende 40 uur werkervaring op te doen bij werkgevers.  Wij zijn altijd op zoek naar werkgevers die hen een steuntje in de rug willen geven. In coronatijd heeft deze groep het nog moeilijker dan voorheen.  De MDTL kan online vormgegeven worden. Begeleiding wordt grotendeels verzorgd vanuit het MDTL project

Onderstaande studenten zoeken nog een plaats om hun MDTL in te vullen.

  • Fieneke zit in de laatste fase van haar Master Appleid Physics aan de TU Delft. Ze wil graag meer werkervaring opdoen en stagelopen bij een bedrijf waar ze zich kan bezighouden met: het visualiseren van data, controle van kwaliteit van de data, verbeteren van producten en processen, opsporen van onregelmatigheden. Haar voorkeur gaat uit naar organisaties die zich bezighouden met natuur, dieren, duurzaamheid en milieu.
  • Boris gaat naar het 2e jaar van zijn studie Global management of social issues aan de Universiteit van Tilburg. Hij wil graag werkervaring opdoen bij een adviesbureau, buurtteam, gemeente of iedere andere organisatie waar hij kan leren hoe hij mensen kan bewegen tot verandering.
  • Jing Boi is Engelstalig en doet een master Management of Technology aan de TU in Delft. Hij zou binnen een MDTL- plek willen ervaren hoe dagelijkse business en management operaties bij Non-profit instellingen of in het bedrijfsleven verlopen.
  • Emmelien zit in de afstudeerfase van de hbo-opleiding Trend research en conceptcreation in Lifestyle m.b.t. levensstijlen en maatschappelijke ontwikkelingen aan de Fontys – hogeschool in Tilburg. Ze wil graag ontdekken wat ze wil na haar afstuderen. Ze wil daarom graag ervaring opdoen bij een non profit instellling. Ze heeft tijdens haar bestuursjaar ontdekt dat ze organisatorische taken ook leuk vindt en wil onderzoeken wat ze op dat vlak na haar studie zou kunnen doen.
  • Grace zit in de afrondende fase van haar Master internationaal recht aan de universiteit van Groningen. Ze wil graag ervaring in research opdoen bij een non-profit organisatie  of een academisch onderzoeksinstituut
  • John zit in het 2e jaar van de lerarenopleiding Geschiedenis aan de Fontys-hogeschool in Tilburg en wil graag ervaring opdoen in het assisteren bij universitair onderzoek, digitaliseren van gegevens, meewerken in een stadsarchief of een Museum.

De eerstvolgende ronde van MDTL begint half oktober 2021. Daarna zal er iedere twee maanden een nieuwe groep starten.

Wilt u nader kennismaken met een van deze jongeren. Neem dan contact op met Roos Hoelen info@mdt-loopbaankansen.nl, 06-20915820

Wilt u ook een MDTL-plaats bieden maar staat de geschikte kandidaat er niet bij. Neemt u dan ook contact op met Roos Hoelen. Dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat.

 

 

Back To Top